Trollungene familiebarnehage er en privatdrevet barnehage som ble etablert i 1997.

Barnehagen tilbyr plass for 8 barn i alder 1-3 år. Barnehagen holder til i 1 etg. i en villa, på Oppsal/Ulsrud. Barnehagen har egen lekeplass og ligger helt inntil Østmarka med alt den har å by på.

Barnehagen vår skal bære preg av en rolig og harmonisk atmosfære i et hjemlig miljø. Dette utvikler vi ved at vi hele høsten jobber grundig med å skape gode rutinesituasjoner som skal gjøre barnehagedagen mest mulig forutsigbar for de minste barna.

Barnehagen drives i samsvar med barnehageloven, rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver og de vedtekter som til enhver tid gjelder. Vi har førskolelærer en dag i uken. 

åpningstiderMan-Fre: 07.30- 16.30

Barnehagen er stengt hele juli, mellom jul og nyttår og påskeuken.

Vi som jobber her :

Nina

Rachel

Ebru

Mathilde

Nessrine


Nyeste kommentarer

01.06 | 17:58

En barnehage å anbefale! Barna er ofte på turer og de ansatte er flinke til å se behovet til hvert enkelt barn. Datteren vår elsker å være i barnehagen og vi alle kommer til å savne de ansatte.

23.10 | 08:43

Anbefales absolutt! Personalet er fokusert på barna og som foreldre gav dette oss stor trygghet. Mange aktiviteter, veldig god organisering, vakker beliggenhet. Vi savner dere veldig!

13.06 | 06:48

Jenta vår er snart ferdig her. Hun har hatt det fantastisk og lyser opp hver morgen når vi skal i barnehagen. Lite lokale? Ja, men de er ute så mye som mulig. Perfekt! Flotte voksne som bryr seg.

31.03 | 09:47

Vi savner denne fantastiske,unike BHG sårt hver dag. Følte oss alltid trygge og godt ivaretatt. Jenta mi ville aldri hjem. De ansatte bryr seg genuint om barna våre og viser en fantastisk omsorg

Del denne siden